CANİK'TE SİLAHLI SALDIRI

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde 15 Kasım’da meydana geldi.

2 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, zanlı Ö.K.K bir kıraathane önünde oturan Sercan T’ye silahla ateş etti. Kurşunların isabet etmesi sonucu S.T. ile yanında bulunan F.Ç. yaralandı. Olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sercan T’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Gazi Devlet Hastanesi’ne götürülen F.Ç’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan zanlı Ö.K.K'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

TUTUKLANDI

Yapılan çalışmalar sonucunda zanlı Ö.K.K polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SİZ ÇOK DEĞİŞİK İNSANLARSINIZ"
 
Öte yandan zanlı, adliyeden çıkışı sırasında görüntü almak isteyen muhabirlere, ‘’Tiplere bak, çekmenize gerek yok ki. Siz çok değişik insanlarsınız. Bırakmıyorsunuz ki yakamızı, ben bir şey yapmadım. Salındım rahat olun’’ demesi dikkat çekti.

Haber Kaynak: EMRE ÖNCEL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.