Aksaray’da, yamaç paraşütü pilotu Osman Taşkın, bir gösterisi ile Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümünü gökyüzünde kutladı.
18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında Aksaray Karaören ve Yuva köyü mevkisinde bulunan Mahmatlı Tepesi’nden Yamaç Paraşütü Pilotu Osman Taşkın gösteri yaptı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında yamaç paraşütü pilotu Osman Taşkın, 2 bin 500 metrede Türk Bayrağı açarak zafer coşkusunu kutladı. 20 dakika Yuva ve Karaören köyü semalarında uçan pilot, köylülerin ilgi odağı oldu. Türk Bayrağı taşıyan paraşütçü Osman Taşkın alkışlarla Karaören köyü meydanına iniş yaparken, inişte bekleyen vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin coşkusunu gökyüzünden yansıtmak istediğini belirten yamaç paraşütü pilotu Osman Taşkın, “Yüce Türk milletinin kaderinin değiştiği 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde şanlı Türk bayrağımızı gökyüzünde dalgalandırmak istedik. Bu benim için büyük bir gurur" dedi.