Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in tramvaydaki kalabalık görüntülerinin gerçeği yansıtmadığı iddiallarına karşı, vatandaşlar dün  aldıkları görüntüleri sosyal medyada paylaşarak, Demir'in iddialarını adeta yalanladı

ÖNLEM ALINMIYOR    

Samsun'da koronavirüse  salgınına rağmen tramvaylarda yaşanan yoğunluk görüntüleri vatandaşlar tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Dün bazı vatandaşlar tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerin bir kısmı Samsun Medya Grubu WhatsApp ihbar hattına da gönderildi. Vatandaşlar, kalabalık görüntüleriyle Mustafa Demir'e yanıt vermiş oldu.

SIRADAN BİR GÜN

İhbarda bulunan bir vatandaş ise dün saat 12:56'da çekilen fotoğrafları göndererek Samsun Medya Grubu'na teşekkür etti. İhbarda fotoğrafların yeni çekildiğini belirten vatandaş ,"Fotoğrafı şimdi çektim. Gündeme getirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum" diye not bıraktı. Mustafa Demir, önceki gün Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeMustafa Demir'in "Yandan ortadan fotoğraf çekerek tramvayları kalabalık gibi gösteriyorlar" diyerek, basını suçlamıştı.