AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Hikmet Eren, MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır’ı ziyaret etti.
Hikmet Eren, adaylık öncesi seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken, “’Yeni Türkiye ve 2023 Hedefleri ‘ ülkemiz için dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girme yarışıdır. 2023 hedefleri arasında iki tane çok önemli hedef vardır. Bunlardan birisi, Türkiye’nin "orta ve ileri teknoloji ürünlerinde Avrasya’nın üretim üssü olması" diğer ise ‘enerji köprüsü’ haline gelmesidir. Tam da bu noktada, hem uzmanlık alanım olan Türk Dünyası ve Avrasya coğrafyasındaki bilgi ve birikimlerimi aktarmak hem de bu mukaddes yolda Erzurum’u bölgede her anlamda güçlü bir cazibe merkezi, güçlü bir kongre merkezi yapmak için TBMM çatısı altında görev almaya talibim” dedi.
Hikmet Eren, bu hedeflerin gerçekleşmesi için bölgede stratejik bir konumunda olan Erzurum’a yepyeni bir ’’Kalkınan Erzurum Vizyonu’’ ortaya konulması zorunluluğu olduğuna da dikkat çekerek, bu hizmetleri başarıyla yerine getirmek için tüm gücü ve mukaddesatıyla çalışmayı amaçladığını söyledi.
MÜSİAD Şube Başkanı Taner Bayır ise, her iki aday adayına çıktıkları yolda başarılar dileyerek, ”Bizim tek derdimiz var Erzurum’un ekonomik anlamda kalkınması ve eski cazibe merkezi konumuna yeniden kavuşmasıdır. Bu konuda Erzurum’un kalkınması için hizmet veren ve vermek isteyen herkese şükranlarımızı sunarız. Biz Erzurum’un kazanması ve Erzurum’un kalkınmasından yanayız. İnşallah bu seçimler; ülkemiz ve Erzurum için hayırlı olur” dedi.