Fethiye-Antalya karayolunda akaryakıt tankeri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada iki kişi yaralandı.
Muğla’nın Seydikemer ilçesi karabel mevkiinde Davut Demirhan yönetimindeki 07 ABR 28 plakalı mazot yüklü tanker, Fethiye-Antalya karayolunun Karabel mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
Kazada,Davut Demirhan ile yanında yolcu olarak bulunan Sevil Erdoğan, yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Seydikemer Jandarma ve Fethiye bölge trafik ekipleri dökülen akaryakıt nedeniyle kayganlaşan karayolundaki araç sürücülerini uyardı.Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ile karayolları ekipleri de karayoluna kum dökerek önlem aldı.
TANKERDEN DÖKÜLEN MAZOTU, KOVA VE BİDONLARLA TAŞINDILAR
Tankerden sızan mazotu kaza yerine gelen başka bir tankere kovalar ve bidonlarala taşındı. Kaza nedeniyle Fethiye-Antalya karayolunda ulaşım, bir süre kontrollü olarak sağlandı.