Manisa Belediye tarihinin 20 milyon TL ile en büyük yatırımı olan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin devam eden peyzaj düzenleme çalışmalarını inceleyen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmayı yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı.

Manisa Belediyesi’nin temelini 21 Aralık 2012’de temelini attığı ve Belediye tarihinin en büyük yatırımı olarak dikkat çeken yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin devam eden peyzaj çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Belediye Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Eryılmaz ve MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Cem Çöllü yerinde inceledi. Çalışmayı yürüten firma yetkilileri ile Manisa Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, terminalin tüm bölümlerini tek tek gezdi, gördüğü eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

"YENİ YILDA HİZMETE AÇILACAK"

Manisa Belediye tarihinin en büyük yatırımını kendi dönemlerinde hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Belediyesi olarak kentimizin önemli eksikliklerini tespit edip, bunların giderilmesi noktasında çalışmalar yürüttük. Mevcut otogarın yetersiz kalmasından dolayı kentimize yeni bir otogarın şart olduğunu tespit ettik. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında bu dev projemizin temelini atmıştık. Şimdi bu dev projemizin bina, restoran, bekleme salonları bölümleri tamamlandı. Artık peyzajının yapımına geçtik. Tahmin ediyorum yeni yılla birlikte Manisa, yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne kavuşacak. Ben şimdiden bu güzel projemizin kentimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.