Galatasaray kaptanı Selçuk İnan’ın düğününe gelen yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Selçuk’u tebrik ederken, transferle ilgili de bilgi verdi.
Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan’ın Çırağan Sarayın’daki düğününe katılmak için gelen sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
“VAN PERSİE VE HUNTELAAR GÜNDEMİMİZDE YOK”
Basında çıkan Van Persie ve Huntelaar iddiaları ile ilgili olarak ise Tanman, “Ben bu isimleri bilmiyorum. Bilenler yazıyorlar ama Galatasaray’ın şu an için ilgi alanında olmayan oyuncular. Şu anda başka oyuncularla ilgileniyoruz. Transferlerle ilgili girişimler yapıyorum ama bu saydığınız isimler şu an için gündemimizde yok” dedi.
Basın mensuplarının Sabri ve Aydın Yılmaz ile ilgili sorusuna ise Tanman, Sabri ve Aydın Yılmaz hakkında yarın konuşacaklarını söyledi.
“HAMZA HOCANIN GEÇMİŞ YILLARDA OLAN RAPORLARI VAR”
Hamza Hamzaoğlu ile sürekli bir arada bulunduklarını vurgulayan Tanman, “Tesislerde olduğu sürece zaten hep beraberiz. Geçmiş yıllar ile ilgili raporları vardı. Onları paylaştık. Biz de onlara göre bir yol haritası çiziyoruz" şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının "Taraftarları heyecanlandıracak bir transfer gelecek mi?" sorusuna ise Tanman, "İnşallah" şeklinde cevap verdi.