Esenyurt’ta 1 çocuk babası Oğuz Kıllı’yı havaya açtığı rastgele ateş sonucu hayattan koparan zanlı, polisin düzenlediği operasyonda yakalanmamak için intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, 31 yaşındaki 1 çocuk babası perdeci Oğuz Kıllı 14 Mayıs gecesi saat 02.30 sıralarında eniştesiyle yer değişmek için aracını yol kenarına çekti. O sırada Esenyurt D-100 karayolu Beylikdüzü istikametinde ilerleyen bir araçtan çevreye rastgele ateş açıldı. Yolda rastgele ateş açan magandanın kurşunuyla Kıllı, göğsünden yaralandı. Aracın kayıplara karıştığı olayda 20 gün yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan Oğuz Kıllı hayatını kaybetti. Babasının ölüm haberini alan Kıllı’nın 3,5 yaşındaki minik kızı Ezgi ise o günden sonra babasının katilinin bulunması için haykırdı. Minik Ezgi’nin yürekleri dağlayan sesine kulak veren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katilin bulunması için yaklaşık 100 kamerayı tarayarak katile ulaşmaya çalıştı. Ekiplerin yürüttüğü titiz çalışmanın ardından katilin Hüseyin Ö. olduğu ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışmalar sonucu ulaştığı Esenyurt’daki lüks bir siteye operasyon düzenledi. Operasyonda evde bulunan 2 kişi gözaltına alınırken, polis eve girdiğinde minik kızın babasının katili olduğu öne sürülen Hüseyin Ö.’yü kanlar içinde buldu. Polislerin eve baskın yapmasıyla yakalanmamak için intihar eden Hüseyin Ö.’nün cenazesi adli tıp kurumuna götürüldü. Baskın yapılan evde ise silah ve uyuşturucu ele geçirildiği öğrenildi.

Öte yandan, Kıllı’nın ailesinin adli tıp kurumunda yaptıkları basın açıklamasında, küçük kız ve babasının fotoğraflarının bulunduğu "Babamı bir maganda vurdu. Babamın katilini bulun" yazılı bir pankart görenlerin yüreklerini dağlamıştı.