Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 15 günlük yarıyıl tatilini fırsat bilerek okullarda tadilat, onarım ve boyama çalışmalarına başladı.
Okulların daha temiz ve sağlıklı olması için kolları sıvayan Efeler Belediyesi, başta Dalama, Yeniköy, Kardeşköy, Yılmazköy, Kuyulu, Mahallelerinde olmak üzere birçok mahallede, ihtiyacı olan okulların tadilat, onarım ve boyama işlerini üstlendi.
Okulların temiz ve sağlıklı olmasının önemine değinen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Eğitim yuvalarımızın temiz ve sağlıklı olması yönündeki çalışmalarımız kapsamında okullardan gelen talepleri değerlendirerek eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da eğitim yuvalarımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yarıyıl tatilinde okulları yeni dönem eğitim-öğretim yılına hazırlıyorlar” dedi.
Belirtilen okulların, okul aile birliği ile okul idarecilerinin belediyeye verdikleri dilekçelerine istinaden oluşturulan bir program dahilinde tadilat, onarım ve boyama işlerini yaptıklarını belirten Başkan Özakcan, “Yarıyıl tatilini fırsat bilerek imkanlarımız ölçüsünde ilçe genelinde bizden talepte bulunan okulların ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Belediyemize dilekçe ile başvuran okullarımızın ihtiyaçlarına göre tadilat, onarım ve boyamasını belediye olarak belli bir program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Efeler Belediyesi olarak eğitim ve öğretim kurumlarına desteğimiz devam edecektir. Amacımız, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha temiz ve kaliteli şartlarda eğitim almalarını sağlamaktır. 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.