6. Bölge Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz. Onur Ferhat Karacan, “14 Mayıs 2016’da yeni hizmet binamızın kurdelesini kesip bu tarz eğitim programlarını da kendi hizmet salonumuzda yapmak istiyoruz” dedi.
6. Bölge Samsun Eczacı Odası, 14 Mayıs Eczacılık Haftası kapsamında ‘Eğitim Günleri’ etkinliğinin 13’üncüsünü düzenledi. Serra Otel’de gerçekleşen etkinliğe 6. Bölge Samsun Eczacı Odası üyeleri ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan 6. Bölge Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz. Onur Ferhat Karacan, “Bugün Samsun Eczacı Odası’nın 13.’sünde bir aradayız. Aynı zamanda 14 Mayıs Eczacılar Günü etkinliklerimize de denk düştü. Her ay bir eğitim, hastalıkla ya da bizim mesleğimizle ilgili bir konuda eğitim düzenleyerek hem meslektaşlarımızla bir araya gelmeyi hem okulda gördüğümüz bilgileri tazeleyerek hem de güncel bilgileri üzerine ekleyerek gidiyoruz. Buradaki en büyük talebimiz burada olduğu gibi bu tarz etkinliklerde böyle kalabalık ve toplu bir şekilde olabilmektir. Yeni hizmet binası çalışmalarımız devam ediyor. Binamızla ilgili projemizi çizdirmiştik zaten. Şu an kaba inşaatının yapılmasıyla ilgili firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu çalışmalarımızı da bitirip ay sonu veya olmadı Haziran ayı içerisinde temel atma çalışmalarını mutlaka başlatmak istiyoruz. 14 Mayıs 2016’da yeni hizmet binamızın kurdelesini kesip bu tarz eğitim programlarını da kendi hizmet salonumuzda yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Programın eğitim bölümünde, Alt Üriner Sistem Hastalıkları ve Tedavilerinde Güncel Yaklaşımlar Erektil Disfonksiyon Hastalığı ve Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar konusunda Dr. Tarhan Çınar, Hastalara Empati ve Motivasyonel Görüşme konusunda Dr. Ali Ertekin, Bireyden Bize konusunda Dr. Tülay Üstündağ konuşmalar yaptı.