BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Samsun U14 Klasman Ligi’nde YABPA Spor rakibi Karadenizspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü 

Samsun U14 Klasman Ligi’nde YABPA Spor, Karadenizspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada rakibine fırsat vermeyen YABPA maçı 2-0'lık skorla kazandı. Böylece takım yenilmezlik serisini sürdürdü. Kulüp Başkanı Ali Akyüz, sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, "U 14 Ligi'nde gurubunda namağlup tek takım olan YABPA Spor emin adımlarla ilerliyor. Gurup lideri olarak adını Play Aut'a yazdırmaya az kaldı. Emeği geçen hocalarımıza, sporcularımıza ve bizi hiç yalnız bırakmayan velilerimize YABPA Spor ailesi olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

KAZANAN KARASAMSUNSPOR 

Karasamsunspor U 14 Takımı rakibi Atakentspor'u 1-0'lık skorla kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Samsun U14 Klasman Ligi’nde Karasamsunspor ile Atakentspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmelere sahne olan karşılaşmada, Karasamsunspor, bulduğu tek golle maçı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.  

KADIKÖY RAHAT YENDİ

Kadıköyspor, U14 Elit Ligi’nde rakibi Karşıyakaspor'u 6-0'lık rahat bir skorla maluğ etti. Kadıköyspor ile Belediyeevleri Karşıyakaspor, U14 Ligi’nde karşı karşıya geldi. Canik Millet Bahçesi Suni Çim Saha’da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Kadıköyspor oldu. Rakibi karşısında oyunun kontrolünü elinde tutmayı başaran kırmızı-beyazlılar, bulduğu 6 golle maçı 6-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.