Bartınlı taekwondo sporcuları Zonguldak ve Çaycuma’dan gelen sporcularla antrenmanda buluştu. Yapılan antrenmanda sporcular önümüzdeki günlerde yapılacak olan turnuva şampiyona öncesi deneyim kazandı.
Yapılan antrenmanların önemli olduğunu söyleyen Taekwondo Bartın İl Temsilcisi Gökser Çağdaş, “Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programında yer alan 29 Temmuz - 2 Ağustos tarihinde yapılacak olan Çanakkale minikler Türkiye Şampiyonası öncesinde Zonguldak ve Bartın kulülpleri olarak ortak antrenman düzenledik. Bu tür antrenmanlar çocuklarımızın müsabaka deneyimi ve tekniklerinin gelişmesine ve kendilerine olan güvenin artmasına neden oluyor. Bu nedenle antrenmanlarımızı sık sık yapmaya başladık. Bizde diğer illere önümüzdeki zamanlarda giderek katılacağız. Bartın’da taekwondo sporunun daha ileriye gitmesi için elimizden gelen olanakları kullanarak çocuklarımızın en iyi dereceyi almaları için imkanlarımızı zorlayacağız” dedi.
"DENEYİMLERİNİ ARTIRDILAR"
Yapılan çalışmalar sayesinde başarının geldiğini kaydeden Çağdaş, “Bundan bir hafta öncede Almanya’nın Lünen kentinden gelen sporcularla birlikte ortak bir antrenman yaptık. Çocuklarımızın gelişimlerini üst seviyeye çıkartmak için bu antrenmanı seçtik. Çocuklarımız bu müsabakalarda da değişik ülkelerden sporcularla karşılaşıp deneyimlerini artırdılar. Antrenmanların sporcularımız kattığı yeni teknik ve deneyimler sayesinde taekewonda da başarılarımız gelemeye başladı. Bartın kamuoyunun desteğiyle de Bartın’ı taekwondo sporunda daha yukarılara çıkartacağımıza inanıyorum" diye konuştu.