AK Parti Kayseri Teşkilatı’nın 25 Ocak Pazar günü yapacağı İl Kongresi için hazırlıklar başladı.
AK Parti Kayseri teşkilatı, 15 Kasım 2014 Sarız ve Pınarbaşı ilçeleri ile başlayan, ve 21 Aralık’ta Melikgazi İlçe kongresi ile son bulan ilçe kongrelerinin ardından, 25 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi için hazırlıklara başladı. Yapılacak olan il kongresinin şimdiden memlekete ve AK Parti’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "AK Parti kurulduğu günden itibaren demokratikleşme ve kalkınma adına önemli adımlar attı. Partimiz ‘işimiz hizmet, gücümüz millet’ anlayışıyla hareket ederek kongre süreci ile daha da güçlü hale gelecek ve hizmetlerini arttırarak yoluna devam edecektir" dedi.
Özden, bu vesile ile 25 Ocak 2015 Pazar günü Saat 11:00’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Kültür-Sanat Salonu’nda yapılacak kongreye de tüm vatandaşları davet etti.
Öte yandan, son günlerde bazı gazetelerde, Kocasinan Ziraat Odası seçimleri hakkında çıkan haberleri ve ortaya atılan iddiaları da değerlendiren Özden, "AK Parti ve milletvekillerimiz olarak şimdiye kadar hiç bir kurum yada kuruluş adına yapılan seçimlere müdahil olmadık. Biz her kurum ve kuruluşlara olduğu gibi çiftçi kardeşlerimize de aynı sevide yaklaştık. Yapılacak olan seçimlerde, kim aday olursa olsun, kim kazanırsa kazansın temsil ettikleri kurum adına onlara destek vermeye hazırız. Şimdiye kadar, çiftçi kardeşlerimizin hür iradelerine ipotek koymak yada onları yönlendirmek gibi bir düşüncemiz olmadı ve olamazda. Bir çok ilçede Ziraat Odası seçimleri yapıldı. Bir çok arkadaşımız da aday oldu. Ama biz hiç birine müdahil olup da şuna oy verin, şunu seçin gibi bir tavır sergilemedik. Kocasinan Ziraat Odası seçimleri için de aynı tavır ve tutum içerisindeyiz" şeklinde konuştu.