Kars Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Polat, Taner Turan Ünsal ve Arda Tatlı muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını konuştu.
Kars Belediye Başkanlığı’nca mahallelere doğrudan hizmet götürme noktasında muhtarları dinleyen başkan yardımcıları, muhtarların istek, öneri, sorun ve çözümlerini dinleyerek tek tek not aldılar.
Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Kars Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi.
Polat, “Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür. Eğer mahallenizdeki ihtiyaç sahiplerini, eksiklerini bize bildirmezseniz ve o sorunlar halkımızı mağdur ederse yerel yöneticiler olarak bizler ve sizler bu vebalin altından kalkamayız” dedi.
Başkan Yardımcısı Taner Turan Ünsal ise Belediye’nin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını belirterek, belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış yada eksik hizmet almış yerlerden başlayarak, adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını vurguladı.
Daha sonra düzenlenen toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğunu işaret ettiler. Muhtarlar sorunlarını anlatırken Başkan yardımcıları muhtarların sorunlarını not aldı. Toplantının sonunda isteklerin yapılması için gerekli talimatlar verildi.