AKHİSAR Belediyespor'da gözler pazar günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçını çevrilirken, yeşil siyahlı ekibin iki usta ayağı Güray Vural ve Hugo Rodallega zorlu karşılaşma öncesi galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.
Akhisar Belediyespor geçen sezon güçlü rakibini Rüştü Saraçoğlu Stadı'nda 2-1 yendiği karşılaşmada attığı golle 'Yılın golü' ödülünü alan Güray, Fenerbahçe'nin Beşiktaş yenilgisi telafi etmek için tüm gücünü ortaya koyacağını söyledi. Güray, "Büyük bir takımla karşılaşacağız. Çok zor bir maç olacak. Amacımız iyi mücadele edip, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği galibiyeti ile başlayan seriyi devam ettirmek" dedi.
Geride kalan 6 haftada 3 gol 1 asistlik performansı ile otoritelerden tam not alan Rodallega ise Türkiye'de çok mutlu olduğunu, Süper Lig'in de beklediği kalitede geçtiğini söyledi. Ailesini de Akhisar'a getirdiğini hatırlatan Kolombiyalı futbolcu, şöyle konuştu:
"Türkiye'de yaşam çok güzel. Her gün yeni şeyler görüp öğreniyoruz. Futbol atmosferi oldukça iyi. Oyuncuları ve teknik adamları beğeniyorum. Son maçımızı zor da olsa kazandık. Bu hafta Fenerbahçe deplasmanına gideceğiz. Oradaki ambiansın çok güzel olacağını umuyorum. İyi hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." 

FOTOĞRAF