Survivor 2016’da 24 Mayıs Salı günü elenen isim belli oldu. Survivor'da dün akşam nefesleri kesen bir eleme gecesi yaşandı. Survivor’da SMS sonuçlarına göre elenen isim Gizem Memiç oldu. Peki Survivor 2016'da bu hafta elenen isim Gizem Memiç kimdir? Ayrıntılar haberimizde...



Survivor’da bu hafta ilk dokunulmazlık Oyununda kaybeden ünlüler takımı çıktıkları ilk konseyde yapılan oylamada Yunus Günçe’yi ilk eleme adayı olarak seçti. İkinci eleme adayını bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih Öztürk belirledi.

Semih Öztürk, Avatar Atakan’ı eleme adayı olarak seçti. Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler bu sonucun ardından iki eleme adayı daha belirlemek için konseye çıktı. Konseyde verilen oylarla ilk eleme adayı olan isim Gizem Memiç oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise sembolün sahibi İbrahim Giydirir oldu. İbrahim Giydirir ise eleme adayı olarak Damla Can’ın ismini verdi. Böylece gönüllüler takımından da Damla Can ve Gizem Memiç eleme adayı oldu.
Survivor’da ünlüler takımından Yunus Günçe ve Avatar Atakan ile gönüllüler takımından Gizem Memiç ve Damla Can eleme adayı olarak sms oylamasına kalmıştı. Pazartesi akşamı Survivor’da sms oylaması yapıldı. Survivor’ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde ise Survivor’dan elenen isim belli oldu. Survivor 2016’ya bu hafta gönüllüler takımından Gizem Memiç veda etti.

Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde elenen isim belli oldu. Dört aday çıkan konseyde elenen isim Gizem Memiç oldu.

GECE YARISI ÖDÜL OYUNU OYNANACAK, ÖDÜL: NBA MAÇI!
Survivor’da Acun Ilıcalı sürpriz bir ödül oyunu olacağını açıkladı. Gece yarısı oynanacak sürpriz ödül oyununu kazanan takım, özel bekleyen jet ile NBA batı finaline gidecek. Survivor adasında gece yarısı oynanancak ödülü kazanan takım özel uçakla Survivor’dan ABD’ye uçacak..

Milliyet