Esenyurt’ta tapu dairesinden çıkan baba oğulu takip edip içerisinde 128 bin TL para bulunan çantayı gasp ederken, paralarını kurtarmak isteyen oğulu ölümüne sürükleyip kayıplara karışan şüphelilerden biri, Asayiş Şube Müdürlüğünden adliyeye sevk edildi. Şüpheli, sevk sırasında “Sanki cinayet mi işledik? FETÖ’cü müyüz? Bir şey yapmadık ki, ne yaptık?” dedi.

Esenyurt’ta dün saat 16.30 sıralarında tapu dairesinden çıkan baba ve oğulu hedef alan gaspçılar, içerisinde 128 bin TL nakit para olan çantayı gasp yöntemiyle çalarak, beyaz renkli lüks bir araca binip olay yerinden hızla uzaklaşmıştı. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olayda, bir şahsın araçtan indikten sonra çantayı alıp araca doğru koştuğu görülmüş, bir şahsın da kapıyı açık tutup çantayı çalan kişiyi beklediği görülmüştü. Paralarını kurtarmak için araca doğru koşan baba sendeleyip düşmüş, oğul ise araca tutunmuştu. Şahısların gaza binerek hızla ilerlemesi sonucu genç adam metrelerce sürüklenip ölümün eşiğinden dönmüştü.

NEREDEYSE CİNAYET İŞLEYECEKTİ, ‘CİNAYET Mİ İŞLEDİK?’ DİYE SORDU

Olayın ardından çalışma başlatan polis, şüphelilerden biri olduğu edilen kişiyi yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin ‘Neden yaptınız?’ şeklindeki sorusuna ilginç bir cevap veren şüpheli, “Sanki cinayet mi işledik? FETÖ’cü müyüz? Bir şey yapmadık ki, ne yaptık? Getiriyorsunuz, çekiyorsunuz, milleti hep böyle kamuya şey yapıyorsunuz” dedi.

Kaynak:Milliyet