Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Hitit Üniversitesi’ni ziyaret etti.
MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, Hitit Üniversitesi rektörlüğüne tekrar atanan Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a yeni görevinde başarılar dilediler.
Üniversite’nin Prof. Dr. Reha Metin Alkan’la birlikte büyük bir ivme yakaladığını dile getiren Köksal, üniversitedeki çalışmaların takdire şayan olduğunu belirtti.
Şehirle bütünleşen üniversitenin marka olduğunu ifade eden Köksal, üniversitenin iş dünyasıyla olan yakın ilişkisinin kendilerine güç verdiğini vurguladı.
Üniversite ile MÜSİAD arasında yapılacak ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını ifade eden Köksal, iş dünyası olarak her zaman üniversitenin yanında olduklarını da sözlerine ekledi.
Hitit Üniversitesi’nin Çorum’un dünyaya açılan penceresi olması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Alkan, “Sahip olduğumuz çağdaş yönetim anlayışı ve yaklaşımları ile öğrencilerimizle kurduğumuz güçlü bir iletişim içinde kendimizi sürekli geliştirerek, güncel ve uluslar arası geçerliliği olan kuramsal ve uygulamalı bilgi ve becerileri öğrencilerimize kazandırırken, sadece eğitim alanında değil bilimsel araştırma, kamu hizmeti ve toplumsal yaşama katkı anlamında da Hitit Üniversitesi olarak büyük bir fark oluşturduk. Üniversitemizin gelişimi noktasında her türlü desteği veren paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.