Kahramanmaraş’ta yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı kadın otomobilin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, marketten alışveriş yapmak için evden ayrılan 70 yaşındaki Türkan Karaaslan, market dönüşü Binevler Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı Hacı Dokumacı Cami önünden yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Karaaslan’a, Mustafa Çabukkurtul (63) idaresindeki şehir merkezi istikametinde gitmekte olan 46 HP 422 plakalı otomobil çarptı. Kazada başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alan yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından polis olay yerini emniyet şeridine alarak yolda ikinci bir trafik kazasının yaşanmaması için önlem aldı. Yaşlı kadının cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardın cenaze aracına konularak Necip Fazıl Şehri Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü Mustafa Çabukkurtul ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, kazayı haber alarak olay yerine gelen yaşlı kadının akrabaları sinir krizi geçirdi. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Karaaslan’ın başörtüsü ve ayakkabısından oluşan şahsi eşyaları polisler tarafından akrabalarına teslim edildi.