İSTANBUL (AA) - Apple Watch Series 3, e-ticaret platformu n11.com’da satışa açıldı.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, Apple'ın 12 Eylül'de yeni iPhone modelleri ile birlikte tanıtılan yeni nesil Apple Watch Series 3 n11.com’da satışa sunuluyor. Hücresel bağlantı seçeneği sunan ve dünyanın bir numaralı saati konumuna gelen yeni Apple Watch, tasarım olarak aynı kalsa da LTE destekli modelindeki Digital Crown’un kırmızı yüzeyiyle dikkati çekiyor.

W2 çip ile daha da güçlenen Apple Watch Series 3, daha hızlı çift çekirdek işlemci, 8 GB kapasitesi ve 18 saate kadar pil ömrüyle üst düzey performans sergiliyor. Apple Watch’un GPS+Cellular modeli, iPhone cihazdan uzakta olsa dahi hücresel özelliğine sorunsuz bir şekilde geçiyor.

Her türlü egzersiz için destek sağlayan yeni nesil Apple Watch, geliştirilmiş kalp atış hızı sensörü, 50 metre suya dayanıklı tasarım ve güncellenen kapsamlı antrenman uygulamasıyla da dikkati çekiyor. Yeni kişiselleştirilebilir saat kadranları, komplikasyonlar, güçlü Siri desteği ve uygulama ile bildirimlere anında ulaşılmasını sağlayan Apple Watch Series 3, n11.com’da bin 649 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.