Minik ziyaretçilerine hem eğlenceli hem öğretici aktivitelerle keyifli saatler yaşatan Piazza’da çocuk atölyeleri konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak, el becerilerini geliştirmek, sosyal yönlerini güçlendirmek, içlerindeki sanatsal üretkenliği ortaya çıkartmayı hedefleyen Şanlıurfa Piazza AVM’nin çocuk atölyeleri, küçük konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Piazza Çocuk Kulübü’nün çocuk atölyelerinde dersler birbirinden zevkli ve eğlenceli geçiyor. Çocuklar, atölyelerde gelecekte yönelebilecekleri sanatsal faaliyetlerin ilk eserlerini üretme fırsatı yakalıyor. Şanlıurfalı çocukların grup çalışması şeklinde eğlenirken öğrendikleri atölyede ders konuları bu kez “tabaktan tavşan yapımı” ve “maske yapımı” idi.
AİLELERİN İÇİ RAHAT
Çocuk atölyesinin uzman eğitmenlerinin gözetiminde, farklı ve sevimli maskeler ile kağıt tabakları kesip boyayarak tavşan yapan çocuklar, faaliyetlerini büyük bir ciddiyetle sürdürdüler. Çocuklar neşe içinde atölyedeki derslerine devam ederken, aileler ise çocuklarının güvenli bir ortamda bulunmasının verdiği gönül rahatlığıyla alışverişlerini gerçekleştirdiler.
DERSLER VE MALZEMELER ÜCRETSİZ
Açıldığı günden bu yana, hesaplı ve kaliteli alışveriş imkanlarıyla bölge halkının çekim merkezi olan Şanlıurfa Piazza AVYM, çocukların bireysel yeteneklerini ortaya çıkartan sanatsal etkinlikleriyle de sosyal yaşama katkıda bulunuyor. Çocuklar Piazza’nın eğitici atölyelerindeki faaliyetlere ücretsiz katılıyor.