Antalya’nın Kumluca ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından İŞKUR işbirliği ile açılan Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği ve UMEM kapsamında açılan Aşçılık Kursları ile Okuma-Yazma Kursları sertifika töreni Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Sürekli Eğitim Merkezi’nde yapıldı.
Sertifika törenine İŞKUR Antalya Şube Müdürü Neva Akçayır ve İŞKUR görevlileri, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur, KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Halil Başaran ve Süfya Öztürk, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Can Şavkar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir ve kursiyerler katıldı.
Antalya İŞKUR Şube Müdürü Neva Akçayır törende yaptığı konuşmada, “Kumluca Halk Eğitimi Merkezi ile birçok alanda kurs açtık. Vatandaşlardan talep gelmesi durumunda da kursları açmaya devam edeceğiz. Bu kursların açılmasında Kumluca Halk Eğitimi Merkezi çalışanları aşırı gayret sarf ettiler. Onlara her zaman destek olacağız. Kursiyerlerimizin almış oldukları sertifikaların, kendilerine faydalı olmasını diliyorum” dedi.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir de kurs merkezi olarak KUTSO Sürekli Eğitim Merkezi’nin kendilerine tahsis edilmesinden dolayı Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kursiyerler belgelerini aldı.