Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kız Kros Takımı, Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye Birinciliği Final Yarışmalarına katılacak.
Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kız Kros Takımı, 17 .02.2015 tarihinde yapılan Bursa Bölge Kros yarışmalarında bölge ikincisi olarak Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye Birinciliği Final Yarışmalarına katılmayı hak kazanırken, gene aynı okuldan aynı yarışmalara katılan Genç Erkek Kros Takımı da bölge 7.’si oldu.
Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu, “Okulumuz, Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye Birinciliği yarışmalarında bölgemizi, Kütahya ilini ve Gediz ilçesini temsil etmenin gururunu yaşamaktadır.
Yarışmada ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden ve Diyarbakır’da yapılacak olan yarışmaya katılacak olan öğrencilerimize başarılar diler, yetişmelerinde emekleri olan Beden Eğitimi Öğretmenleri Halil İbrahim Başoğul, Mustafa Kırbıyık ve Antrenörümüz Kenan Özcan’a teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.(MA-EFE)