AMASYA (AA) - Türkiye Hentbol 2. Ligi'nde mücadele eden 1957 Suluova Spor, evinde oynayacağı ilk maçın heyecanını yaşıyor.

Deplasmanda oynadığı ligin ilk maçından galibiyetle dönen 1957 Suluova Spor’un baş antrenörü İlknur Yazıcılar Özçelik, evlerinde oynayacakları ligin ikinci maçında seyircilerine güzel bir galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

Tüm takımı heyecan sardığını ifade eden Özçelik, "Mütevazi bütçemiz ve kadromuzla 2. Ligin ilk maçında geçen sezonu lider tamamlayan hentbolun köklü takımlarından Samsun Tekkeköy İ.Ö.Ö. Gençlik Sporu 1 sayı farkla yenerek lige moralli başladık. Kendi evimizde oynayacağımız Tokat Hentbol Spor’u da yenerek ikide iki yapıp gücümüzü göstereceğiz" dedi.

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını ve Tokat Hentbol Spor maç hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Özçelik, şöyle devam etti:

"Birçok sporcumuz ligin ilk maçında ilk deneyimlerini yaşadı. Şu an takım olarak yüzde 60 kapasiteyle oynuyoruz. Her geçen maç tempomuzu artırarak kapasitemizi yüzde 90’lara çıkaracağımıza inanıyorum. Bireysel yetenekli oyunculara sahip olmasak da takım olarak çok koşan ve takım oyunu oynayan bir ekibiz. Her mevkide alternatif oyuncumuz var ve her oyuncumuz hücum ve savunma yapabilecek özelliğe sahip. Oyuncularımız hırslı, istekli, başarıya aç ve kendilerini kanıtlamak istiyorlar."

Mahmut Demir Spor Salonu'nda pazar günü oynayacakları Tokat Hentbol Spor maçının zor geçeceğine ve seyirci desteğiyle bu maçı kazasız atlatacaklarına inandığını vurgulayan Özçelik, "Hedefimiz ligde ilk 4 takım arasına girerek play-off maçlarına kalmak" diye konuştu.