Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, dünyaca ünlü birçok markanın Muş’ta mağazalarının açılmasının sevindirici olduğunu belirterek her geçen gün şehrin gelişip büyüdüğünü söyledi.
Muş Beyaz Saray AVM’de açılan dünyaca ünlü damat mağazasının açılış törenine Belediye Başkanı Feyat Asya, Türk Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demir Türkoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Şık giyime önem veren erkeklerin uğrak yeri olan mağazanın açılışını yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Bu tür mağazaların açılması Muş’un ilerlediğini göstermektedir. Bu ve bunun gibi mağazalar Muş’umuza renk katmaktadır, Damat mağazası ilimize bölgemize hayırlı olsun, Bol helal kazançlar diliyorum” dedi.
Katılımcılara teşekkür eden Mağaza sahibi Taner Ümit ise, “Büyük emekler harcayarak ilimize böyle önemli bir markayı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık olarak bir aydır hemşerilerimizin mağazamıza geldikleri zaman rahat edebilecekleri bir mekan oluşturmak için çalıştık. Daha öncede söylediğim gibi ilimizde şık ve kaliteli giyinmeyi seven erkeklerin çokluğu bizi böyle bir yatırım yapmak için cesaretlendirdi” dedi.
Muş’ta en iyi marka mağazasını açmak için çalıştıklarını kaydeden Ümit, “Diğer ünlü markaların mağazasını da açabilirdik ama biz hemşerilerimize en iyisini getirmek için Damat’ı seçtik çünkü bu marka dünya çapında birçok ülkeye ihracat yapan ve birçok ülkede mağazası bulunan, kalite olarak dünyadaki birçok marka ile her alanda yarışabilen önemli bir markadır. Allah bize böyle bir yatırım yapmayı nasip etti. Bizde elimizden geldiği kadar hemşerilerimize layık olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından mağaza açılışı yapıldı. Mağazayı ziyaret eden katılımcılara ikramlarda bulundu.