Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, konfederasyon yönetimi ve dernek başkanlarıyla birlikte ziyaret ettiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı 8. Samsun Tanıtım Günleri’ne davet etti.
SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı ve yönetim kurulu üyeleri ile konfederasyona bağlı derneklerin başkanları Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti. İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2-3-4 ve 5 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 8. Samsun Tanıtım Günleri hakkında bilgi veren SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya davetiye verdi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Feshane’de gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri’nin kentin tanıtımı adına önemli olduğunu belirterek başarılar diledi. Başkan Taşçı, Atakum ilçesinin de aynı etkinlik kapsamında İstanbul’a tanıtılmasından gurur duyacağını ifade ederek, “Şehrimizin için ciddi hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşabilmek adına tanıtımın son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Atakum Belediyesi olarak bu etkinlikte ilçemizin adını daha geniş kitlelere duyurmaktan gurur duyarız” diye konuştu.