Büyükşehir Yasası’yla birlikte Nazilli Belediyesi kendisine bağlanan belde ve köylere hizmet götürme çalışmalarına devam ediyor.
Nazilli Belediyesi Bekirler Mahallesinde çok amaçlı pazar yeri ve düğün salonu yapıyor. 20x15 metre üzeri çelik çatı ile kaplanacak olan Bekirler mahallesindeki çok amaçlı pazar yeri kapalı düğün salonunda cemiyet yemeklerinin pişirilebileceği alan, bulaşık yıkama alanı, tuvaletler ve depo yer alacak.
Bekirler Mahallesi Muhtarı Mustafa Budak ile Bekirler Mahallesi sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapım çalışmalarına başlanan çok amaçlı pazar yeri ve düğün salonu Bekirler İlköğretim okulunun alt tarafında yapım çalışmalarına başlandı. Yapım çalışmaları başlatılmadan önce de Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düğün salonu yapılacak alanın çevresine, özellikle yamaç olan taraflarına ihata duvarları yapıldı. Mahallelinin her türlü cemiyet ve kapalı Pazar alanı olarak kullanabilecekleri bir alan yapıldığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Büyük şehir’e geçmeden önce belde ve köylerimizde pek çok hizmetler yaptık. Bu hizmetlerimizin içinde okulların tamirleri köprüler, camiler yol yapımları ve şu an Bekirler mahallesinde yapımını başlattığımız çok amaçlı Pazar yeri ve düğün salonları oldu. 1. Yılını doldurduğumuz 29 Mart yerel seçimlerinden itibaren Nazilli Belediyesi olarak görev alanı sorumluluklarımız çerçevesinde 82 mahallemizde hizmetlerimizi düzenli olarak yapıyoruz. Mahalle sakinlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarına göre projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bekirler mahallemizde de önümüzdeki yaz sezonuna kadar içinde cemiyet yemeklerinin pişirilebileceği alan, bulaşık yıkama alanı, tuvaletler ve deponun bulunduğu çok amaçlı Pazar yeri kapalı düğün salonu tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak “ dedi.