Salıpazarı  Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ediyor.

ZİYARETLERE DEVAM
İlçe merkezinde esnaf, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ziyaretlerini de sürdüren Başkan Akgül, Dikencik,Yavaşbey ve Kocalar Mahallelerinde  ev toplantılarına ve vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Akgül’e yaptığı ziyaretlerde, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Mesclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

İLMEK İLMEK DOKUYORUZ
Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Halil Akgül, “Bütün dünyadaki, Türkiye’nin ilerlemesinden rahatsız olan, Türkiye’ye köstek olmaya, çelme atmaya çalışanlara biz bir kez daha Osmanlı şamarını 31 Mart günü vuracağız. Büyük bir gönül coğrafyamız var. 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerimizde başarılarımıza bir yenisini daha ekleyeceğimize hep beraber inanıyoruz. Çünkü biz hizmet için varız. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ düsturu olan bir hareketin mensuplarıyız. Halkımıza, hemşerilerimize, ülkemize neler katabiliriz, onun kaygısını taşıyoruz. Onun için dertleniyoruz ve onun için de hizmete koşmaya devam ediyoruz. Gönülleri ilmek ilmek dokuyoruz. Girmedik ev, çalmadık kapı, gezilmedik sokak, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmıyoruz. Vatandaşlarımıza yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz.”dedi.