Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Özkan Aslan, Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasının bir ayağının Ağrı’da oynanacağını söyledi.
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasının 24 Haziran da başlayacağını ifade eden Aslan, "Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasının Ağrı grubu 24 Haziran’da başlayıp, 28 Haziran’da sona erecek. Türkiye’de 16 grupta oynanacak olan müsabakalar, Ağrı’da Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Müsabakaların başlama saatleri 15:00 ve 17:00 olarak belirlendi. 5 gün oynanacak olan müsabakalar sonrasında grubu şampiyon olarak tamamlayan takım, bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Bir üst turda takımlar kura ile 4’er takımlı 4 grup halinde mücadele edecek. Bu aşamada gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale kalma hakkı elde edecek. Çeyrek final ve sonrasında oynanacak maçlar tek maç eleme usulünde gerçekleştirilecek" dedi
Ağrı grubunda 5 takımın yer aldığını söyleyen Aslan, "Ağrı grubunda Ağrı Birlik Spor ve Bayazıtspor’un yanında Iğdır, Hakkari ve Siirt temsilcileri de mücadele edecek. Müsabakaları Ağrı bölgesi hakemlerimiz yönetecek. Tüm takımlarımıza başarılar diliyor, futbolseverleri 24-28 Haziran tarihleri arasında her gün 15:00 - 17:00 arasında müsabakalara bekliyoruz" şeklinde konuştu.