AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, 4 Şubat’ta yapılması planlanan İl Başkanlığı Kongresine davet ediyor.
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 4 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresine ilçe teşkilatlarını davet etmek üzere ziyaretlerini sürdürüyor.
Her gün bir ilçeye yapılan gezi programı kapsamında Taşköprü, Ağlı, Azdavay, Pınarbaşı, İhsangazi, Araç ve Daday ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Av. Metin Çelik, partililerle bir süre sohbet etti.
Metin Çelik, İl Başkan Adayı Av. Halil Uluay’ı partililere tanıttıktan sonra, kongre sonrası seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapacaklarını belirterek, “Yaklaşık 2,5 aydan beri olağan kongreye hazırlanıyoruz. Çalışmalarda artık sona gelindi. 9 Kasım’da ilçe kongreleri ile başlamış olduğumuz süreç, 4 Şubat’ta İl başkanlığı kongresiyle tamamlanmış olacak. Bugüne kadar geçen süreç içerisinde büyük bir özveri ile ilçe ve merkez ilçe yönetim kurulu listelerini tamamladık. Kongrelerimiz bayram havasında geçti. 18 ilçede tek liste ile 2 ilçede de iki listeler ile seçime gidildi. Bütün çalışmalar birlik ve beraberlik duygusu içerisinde gerçekleştirildi. 9 Şubat 2011’de almış olduğumuz il başkanlığı görevini 4 Şubat itibariyle yeni arkadaşlara devredeceğiz. İl başkanlığı döneminde güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Uzun süren çalışmalar sonrasında merkez belediyeyi de kazanarak başarımızı biraz daha perçinleşmiş olduk. Ardından gelen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak başarı çıtamızı biraz daha yükselttik” dedi.
İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyarette Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamını da getirdiğini sözlerine ekleyen Metin Çelik, “Kastamonu’yu 3 milletvekiline çıkarmak için desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.
İl başkan adayını belirlenme sürecinde birlik ve beraberlik içersinde hareket edildiğine dikkat çeken Metin Çelik, “İnşallah ben de, milletvekilliği için aday adayıyım. Allah bizi, çıktığımız bu yolda utandırmasın” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerinde Çelik’e AK Parti İl Başkan Adayı Av. Halil Uluay, İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Hakkı Ahmetoğlu, İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Tacettin Tan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Metinoğlu, Ali Avcı, Ali Rıza Mütevelli, İsmail Osman Depişgen, Eyüp Alkan ve İhsan Çelebican eşlik etti.
Öte yandan Çelik, Taşköprü ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Çınar’ın pasta keserek doğum gününü de kutladı.