Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Selimşahlar ve Yeniköy mahallesinde yaptığı ziyaretlerde işsizlik konusuna dikkat çekerek, “İşsizliği çözecek tek parti MHP’dir. 2016-2019 yıllarında, yıllık ortalama yüzde 5,2 büyüme ve 700 bin istihdam sağlayacağız” dedi.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Selimşahlar ve Yeniköy mahallelerini ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılan Eryılmaz, vatandaşlarla tek tek konuşma fırsatı bulup onların sorunlarını dinledi. Türkiye’nin önemli sorunlarının başında işsizliğin geldiğini ifade eden Eryılmaz, bu noktada kararlı olan tek partinin MHP olduğunu söyledi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de açıkladığı 2015 seçim beyannamesinden örnekler vererek vatandaşlara seslenen Eryılmaz, “İşsizlik ve yoksulluğu önemli ölçüde hafifleteceğiz. 2016-2019 yıllarında, yıllık ortalama yüzde 5,2 büyüme ve 700 bin istihdam sağlayacağız. Dönemin sonunda 1,1 trilyon dolara, kişi başına milli gelir 13,300 dolara, ihracat 238 milyar dolara erişecektir, istihdam 29,1 milyon kişiye ulaşacaktır. Orta vadeli hedefimiz 2019-2023 sonunda Türkiye’nin bölgesel güç haline gelmesidir. Bu kapsamda MHP iktidarında, ileri teknoloji kullanan, yüksek katma değer yaratan küresel ölçekte rekabet gücüne sahip üretim yapısı tesis edilecektir” diye konuştu.