Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından Türkiye genelinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Peygamberimizi (SAV) tanımaya yönelik olarak “Ufka Yolculuk” adı altında liseler arasında düzenlenen yarışmada, Kütahya il genelinde ilk 10’a giren öğrenciler Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen törenle altın ödüllerini aldılar.
Kütahya genelinde İlk 10’a Pazarlar ilçesinden üç öğrencinin girdi. Pazarlar Anadolu Lisesinden Filiz Yıldıztekin, Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesinden Fatma Şanlı ve Hasan Altıntaş adlı öğrenciler Ödüllerini aldılar.
Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından Türkiye genelinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Peygamberimizi (SAV) tanımaya yönelik olarak “Ufka Yolculuk” adı altında B kategorisinde liseler arasında düzenlenen yarışmada, ilimizde ilk 10 arasına giren Pazarlar Anadolu Lisesinden Filiz Yıldıztekin, Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesinden Fatma Şanlı, ve Hasan Altıntaş adlı 3 öğrencimiz, Kütahya Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen törenle altın ödüllerini aldılar. Bu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz” denildi.(MB-EFE)