Pandemi nedeniyle mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Galatasaray yönetimine nefes aldıracak flaş gelişme yaşandı.

Belhanda'ya bir teklif daha... 

Galatasaray'da ayrılması gündemde olan Younes Belhanda'ya Arap takımlarından transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Al Hilal'den 5 milyon euro... 

Fas medyasında yer alan haberlere göre; 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal transfer etmek istiyor. Suudi takımının, Younes Belhanda için 5 milyon euroyu (37 milyon TL) gözden çıkardığı belirtildi.

İkna etme çabasında 

Haberde, birçok Avrupa kulübünün transfer döneminde Faslı orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalamak istediği, ancak Al Hilal yetkililerinin Belhanda'yı ikna etmek için yoğun çaba sarf ettikleri öğrenildi.

Menajeri teklifi doğrulamıştı 

Oyuncunun menajeri William D'avila, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile; özellikle Al-Hilal, Al-İttihad ve Suudi kulüplerinden teklifler aldıklarını ifade etmişti.

3 milyon 350 bin euro net alıyor 

Sarı-Kırmızılı takım ile 2021 yılına kadar sözleşmesi devam eden Younes Belhanda; bu sezon forma giydiği 25 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti. 8 milyon euro karşılığında Dinamo Kiev'den transfer edilen Belhanda yıllık 3 milyon 350 bin euro kazanıyor. Ayrıca bunlara ek olarak, sarı kırmızılı takımın Süper Lig, UEFA maçlarında alacağı her bir puan için 5 bin euro prim ve oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100 bin euro daha prim alacağı kaydedildi.