AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret etti.
AK parti Çorum milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, esnafın toplumdaki önemine dikkat çekerek, “Esnafımız toplumumuzun en temel yapı taşlarından biridir. Ahilik geleneğinin bize emanetlerinden biridir. Biz de bu emanete sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Bozkurt, ayrıca, esnafların bu ülkenin ekonomik kalkınmasından, eğitimden, sağlığına kadar her alanda kendilerine rehber olduğunu belirterek, “Biz esnafımıza güveniyoruz. Bu kültürü, bu geleneği korumaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bozkurt’a seçim çalışmalarında başarı diledi.
ÇESOB ziyaretinin ardından Bozkurt, esnafları ziyaret etti. Kendisinin de bir esnaf olduğunu dile getiren Bozkurt, esnafların yaşadığı sorunların farkında olduğunu, milletvekili olduğu taktirde bu sorunların çözümü için var gücüyle çalışacağını belirtti.