BlackBox Security Topluluğu kurucularından Türkiye’nin sektörde tanınan siber güvenlik uzmanları Mert Can Coşkuner ve Kürşat Oğuzhan Akıncı, dünyadaki siber güvenlik zirvelerine davet edilip bilgilerini aktarırken, hazırladıkları  konferanslarla da ilgi odağı olmayı sürdürüyorlar. 

Türkiye’nin ilk kâr amacı gütmeyen vatansever siber güvenlik topluluğu Blackbox Security, düzenlediği uluslararası siber güvenlik konferansı ile dünyanın dört bir yanındaki hackerların dikkatini çekiyor. 

Dünyadaki hackerları bir konferansta buluşturan Blackbox Security topluluğu, siber güvenlik konusunda uluslararası bir başarıyla sektöre imzasını atıyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası BSCON Siber Güvenlik Konferansı ile siber güvenlik pratiklerini geliştirmek için yapılması gereken teknik ve yöntemler siber güvenlik uzmanı konuşmacılar tarafından anlatılacak. 

     

Mert Can Coşkuner

Kürşat Oğuzhan Akıncı

BlackBox Security Topluluğu kurucularından Türkiye’nin sektörde tanınan siber güvenlik uzmanları Kürşat Oğuzhan Akıncı ve Mert Can Coşkuner yaptıkları açıklamada, "Siber Güvenlik konusunda Türkiye dünyada kabul gören uzmanları ve tecrübeleri ile tanınan, dikkate alınan bir vizyona sahiptir. Biz de bu konuda dünyanın dört bir yanına dağılmış hackerlar ile iletişim halindeyiz. Topluluğumuz aracılığı ile uluslararası siber güvenlik arenasında Türkiye’nin yetişmiş siber güvenlik uzmanlarından oluşan BlackBox Security topluluğu olarak dünyadaki hackerleri bir araya getiriyoruz. 

İnternet yayın platformu twich.tv/blackboxsecurity üzerinden yapılacak konferans canlı yayın olarak 30 Mayıs 2020’de saat 10:00’da başlayacak. Konusunda uzman konuşmacıların katılacağı konferans akşam 20:00’a kadar devam edecek. 

1. Uluslararası BSCON Siber Güvenlik Konferansı 10 saat sürecek. Bir saatlik slotlarla her bir konuşmacı, 45 dakika konusunda sunum yapacak, 5 dakika soru cevap yapacak ve 10 dakika ara ile konferans sürecek. Kurumların hacklenmesini önleme detaylarından, zararlı yazılım avlamaya, tehdit istihbaratından, siber güvenlik pratiklerine kadar bir çok konuda konuşmacılar sunum yapacak. Ayrıca BlackBox Security Topluluğu bu konferansı ve bütün çalışmalarını sektöre katkı sağlama amaçlı yapıyor." dediler.