Dünya Kupası Grup Eleme müsabakasında A Milli Takım, Eskişehir’de İzlanda’ya 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmada gösterdiği performansla günün başarılı isimlerinden olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, maç sonu değerlendirmede bulundu.

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki 9. maçında, İzlanda ile Eskişehir Yeni Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılan milliler üzgün bir şekilde stadyumdan ayrılırken, milli futbolcu Çağlar Söyüncü maç sonu açıklamada bulundu.

“Gerçekten ayağımıza gelen fırsatı teptik”

Milli futbolcu Söyüncü, büyük bir fırsat teptiklerini söyleyerek, “Gerçekten ayağımıza gelen fırsatı teptik. Hırvatistan ile Finlandiya berabere kaldı. Yani bu maçı yensek, birinci çıkma şansımız vardı ama bugün fırsatı teptik gerçekten. Tüm Türkiye halkından özür diliyoruz. Bundan sonra hatalarımızdan ders çıkartıp, yolumuza devam edeceğiz. Bugün olmadı diyorum” şeklinde konuştu.

“Eskişehir halkına çok teşekkür ediyorum”

Söyüncü ayrıca Eskişehir taraftarına da teşekkürlerini iletip, maç esnasında ara ara yapılan protestolar hakkında da konuşarak, “Eskişehir halkına öncelikle çok teşekkür ediyorum. Burada oynadığımız bütün maçlarda bizi desteklediler. Protesto olabilir tabii ki de kötü bir sonuç, evimizde 3-0 yeniliyoruz. Yensek direk çıkacağız Dünya Kupasına gideceğiz. Yani hak veriyorum onlara da” dedi.