Şahinbey Belediyesinin İŞKUR ile birlikte düzenlediği meslek edindirme kurslarına gelen kursiyerler acılan kurslar sayesinde meslek sahibi olma imkanını yakaladıklarını ifade ettiler.

Şahinbey Belediyesine bağlı 86 sosyal tesisin 28’inde 70 ayrı branşta verilen Meslek Edindirme Kursları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 2 ile 6 ay arası süren kurslar sonrasında kursa katılan vatandaşlar iş kurmak için sertifikalarını aldıktan sonra KOSGEB’e başvurarak kendi iş yerlerini kurabilme imkanına sahip olabiliyor.

“Başkanımıza minnettarız”

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Yaşar Torun Gençlik Merkezinde kuaförlük eğitimine gelen kursiyerler, kendilerine verilen imkan sayesinde meslek sahibi olacaklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun bize sunmuş olduğu imkanlardan dolayı çok teşekkür ederiz. Kendi iş yerlerimizi açmak için meslek öğreniyoruz. Hem kendi ayaklarımızın üzerinde durabilme hem de ailemize katkıda buluna bilmek için çok güzel bir fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde kullanmak için çalışıyoruz” dedi.