Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izin alan, ardından da Samsun’a gelmeyen Mickael Tırpan  sosyal medyadan yayımladığı mesaj ile takımdan ayrıldığını açıkladı. Tırpan mesajında, "Bu güzel şehirde oynadığım için gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

TIRPAN SAMSUNSPOR'DAN AYRILDI 

Sosyal medyada hesabından mesaj yayımlayan Tırpan şu ifadeleri kullandı;  "Samsunspor ailesi teşekkürler. Kısa ama yoğun bir dönemdi. Bu güzel şehirde oynadığım için gurur duyuyorum. Ancak ailemle aramdaki mesafe çok zorlaştı ve bu yüzden onlara geri dönmeye karar verdim. Takım arkadaşlarıma ve personelimize başarılar diliyorum, her şey için teşekkür ederim"

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Savaşan kazandı" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Savaşan kazandı"

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Samsunspor'dan yapılan resmi açıklamada "2023-2024 sezonunda aramıza katılan futbolcumuz Mickael Tırpan ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Ailevi sebeplerden dolayı kulübümüzden ayrılan futbolcumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.