Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.
Yoğun bir katılımın olduğu açılışa çok sayıda davetlinin yanı sıra Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Ordu İŞKUR Müdürü İsa Kaymak, Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk katıldı.
"Değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bu güzel binamızı Fatsa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek sözlerine başlayan Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, açılışa katılan herkese teşekkürlerini sundu. Küçüköksüz, "Fatsa Gıda Maddeleri Odası ile Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri birlikteliğin sağlanabilmesi için bir araya gelerek bu güzel ve geniş binayı hizmete açtı. Bu bağlamda katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkürü borç biliriz. Binamız inşallah hayırlı uğurlu olur” dedi.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise, "Çok güzel ve geniş bir bina olmuş. Sizlere hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güzel gününüzü bizlerle paylaşmak istediğiniz için de hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.