GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de deplasmanda Orduspor'u 3-0 yenen Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, kalan son 2 maçı da kazanıp ligi ilk 10 içerisinde tamamlamak istediklerini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu, daha önce küme düşmesi kesinleşen Orduspor'la deplasmanda karşılaştıklarını anımsattı. Genç oyunculardan kurulu bir ekip karşısında 90 dakika iyi mücadele ettiklerini ve farklı skorla sahadan galip ayrılmayı başardıklarını belirten Özkul, "Orduspor karşısında bu sezonki en farklı galibiyetimizi aldık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Asbaşkan Özkul, ligi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor maçlarıyla tamamlayacaklarını ifade ederek, "Ligde artık son viraja girdik. Bu hafta sonu evimizde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacağız. Gelecek hafta da Manisaspor'la deplasmanda karşılaşarak ligi tamamlayacağız. İddiamız bulunmasa da iki maçımızı da kazanıp ligi ilk 10 içerisinde tamamlamak istiyoruz. Rakiplerimizin karşısına kazanmak için çıkacağız. İki maçta 6 puan alıp puanımızı 49'a yükseltmek hedefimiz" diye konuştu.