Seyrani Mahallesi Muhtarı Gülten Özdemir bu yıl ikincisini düzenlediği ‘karne şenliği’ ile mahalledeki öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.
Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Murat Özdeniz, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Seyrani Mahallesi Muhtarı Gülten Özdemir tarafından hazırlanan ‘karne şenliği’ etkinlikleri kapsamında sahnelenen tiyatro oyunları, çocuklara masal dünyasının kapılarını açarak keyifli saatler yaşattı.
Hem eğitici hem eğlenceli oyunlar, Hacivat ve karagöz gösterisi, yüz boyama gibi çeşitli yarışmalar ve oyunlar ile minik ve genç yürekler, yaz tatiline girmenin tadını doyasıya çıkarttılar.
Etkinlik alanında konuşma yapan Seyrani Mahallesi Muhtarı Gülten Özdemir, etkinliğe destek verenlere teşekkürlerini iletti.
Sonrasında Kay Grup Reji Sorumlusu Zafer Kara’nın önderliğinde minik yavrulara eğlenceli oyunlar oynatıldı.
Etkinliğin sonunda ise Muhtar Gülten Özdemir tarafından çocuklara bisiklet, Erciyesspor formaları gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.