Ünlü ve birbirinden başarılı tasarımcıların özel koleksiyonlarını moda müptelalarıyla buluşturmaya hazırlanan O’démodé, ünlü tasarımcıların ve moda severlerin katılımıyla Bağdat Caddesi’nde açıldı.
Caddebostan’da moda ile özel tatları bir araya getiren O’démodé, özel tasarımcıların Stil Danışmanı Togay Numanoğlu tarafından seçilen seçkin ürünlerinin sergilendiği bir cafe konseptiyle hizmet verecek. Kıyafet tasarımından çanta tasarımına; takı tasarımından, dekorasyon tasarımına kadar geniş bir yelpazede tasarım ürünlerin sergilendiği mekânda oturduğunuz masa veya kahvenizi içtiğiniz bardak dahil beğendiğiniz her şeyi satın alınabiliyor.
Gecede DJ Oben Budak’ın müzikleri eşliğinde eğlenen davetliler, tasarımcılarla sohbet etme imkânı da buldular. Mekânın CEO’su Hatice Yelkenci Sökenoğlu açılışta yaptığı konuşmada: “Modacılar, takı&aksesuar tasarımcıları, İç Mimarlar, Vitrin Tasarımcıları, Grafik ve endüstriyel Tasarımcılar, Haute Couture Tasarımcılar&Terziler, stil danışmanları, Moda Fotoğrafçıları ve tasarım değeri olan ürünler üreten herkesin yolu bir gün O’démodé’den geçecek” dedi.
O’démodé’nin moda sektörüne sunacağı en önemli katkılardan biri de mağaza zincirleri ve dünya markaları ile tasarımcıların bir araya gelmelerini sağlamak olacak. Aynı zamanda tasarımcılarla, ünlü markaları buluşturan bir platform olan O’démodé, başarılı tasarımcılara tasarımlarını sunacakları iş alanları oluşturmalarını sağlıyor.
Moda müdavimleri bu sezon gardıroplarını, Güneş Dericioğlu, İpek Arnas, Erkan Topçu, Önder Özkan, Çiğdem Akın, Simay Bülbül, Ümit Aybek, Ayşe Deniz Yeğin, Özlem Erkan, Burcu Anitaş, Mustafa Erdoğar, Pelin Ez, Onur Gültekin, Edita Kamenica, Meral Saatçi, Elif şimşek, Kerem Küçükgürel, Bahar Gözkün, Vincenzo Savastano, Eren Yelkenci, Gökçe Karaaslan, gibi birbirinden ünlü tasarımcıların O’démodé için tasarladıkları özel koleksiyonlardan ürünlerle zenginleştirebilecekler. Evlerinin modasını değiştirmek isteyenler ise Deniz Sağdıç, Sevcan Zabit ve eski Türkiye güzellerinden Sibel Tan gibi önemli ressamların resimleriyle evlerini süsleyebilecekler.