Adalet ve Kalkınma Partisi (AK parti) Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Edremit ilçe konferans salonunda mahalle muhtarları ile bir araya gelen Bayramoğlu, ilçenin gelişmesi adına muhtarlarla el birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Muhtarlarımız ile birlikte tüm ilçenin sorunları aşmak için çalışacaklarını belirten ilçe başkanı Bayramoğlu, “Muhtarların ve arkadaşlarının yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı memnun olduk kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizin ve muhtarlarımızın sorunlarına çözmek bulmak adına el birliği içinde çalışacağız” dedi.
Başkan Bayramoğlu “30 Mart’ta millet kararını verdiği gibi il, ilçe ve mahalle muhtarlarımızı görevlendirdi. 31 Mart tarihi itibariyle artık yeni bir sayfa açılmıştır. Bu yeni dönemde bizler AK Parti ilçe teşkilatı olarak, sizler de mahalle muhtarları olarak bölgenizde bulunan tüm vatandaşların ihtiyaçları ve sıkıntılarından sorumlusunuz. Muhtarlarımıza değer veriyoruz. Sizlerle beraber birlikte hareket ederek, koordinasyon içerisinde, ilçemize ve mahallelerimize hizmet edeceğiz. Mahallerimize ne yapabiliriz? Bunları tespit ederek mahallemizin kalitesini yükseltemeye, mahalle sakinlerine hizmet etmeye çalışmalıyız. Bu bakış açısıyla, AK Parti’ye oy versin, vermesin herkesi kucaklayacağız ve önümüze bakacağız. Kamu hizmetleri, yani merkezi hükumetimizin Van için yaptığı yatırımlar oldu ve olacaktır. Bunun yanında ilimize ve ilçelerimize hatta köylerimize yaptığı önemli yatırımlar oldu ve olacaktır” şeklinde konuştu.
Bayramoğlu, daha sonra kendisini ziyaret eden muhtarlardan mahalleleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaret, muhtarların görüş, talep ve önerilerinin alınmasıyla son buldu.