Amerika’da devam eden ‘Polis ve İtfaiye Oyunları’nda mücadele eden İstanbul İtfaiyesi, oyunların üçüncü gününde 3 bronz madalya daha alarak madalya sayısını 11’e çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi; Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları’nda (World Police & Fire Games) madalya sayısını 11’e yükseltti. Oyunların ilk gününde 2 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan ay yıldızlı ekip ikinci gün Serbest Stil Güreşte 80 kiloda Halit Pınar ile gümüş, 59 kiloda Erol Özçelik ile bronz madalya kazandı. Atletizm 3 bin metrede ise Yasin Bilmez gümüş madalya aldı. Oyunların üçüncü gününde ise bin 500 metre serbest yüzme ve 200 metre karışık yüzmede Nurettin Ünal bronz madalyaları aldı. Atletizm yüksek atlamada ise Alper Ateş derecesiyle bronz madalya kazandı.

İstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları’nın üçüncü gününün sonunda madalya sayısını 11’e yükseltti. Oyunların ilk gününde 59 kiloda Halit Pınar ve 71 kiloda Şükrü Akyıldız altın madalya, 80 kiloda Erol Özçelik ve yine aynı kiloda Nurettin Ertekin gümüş madalya, 75 kiloda da Ramazan Alpul bronz madalyayı ülkeye getirmişti.