Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve çeşitli mahallelerden 22 takımın mücadele verdiği, Kanatlı Alışveriş Merkezi Joy Park Bowling’de yürütülen turnuva, ödül töreni ile sona erdi.
Orta yaş ve üstü vatandaşların mücadele ettiği turnuvada, birçok mahalleli “bowling”le ilk defa tanışmanın heyecanını yaşadı. 3 gün süren turnuvanın ilk gününde mahalle sakinlerini yalnız bırakmayan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, turnuvanın son gününde de onlara destek verdi.
Ödül töreninde konuşma yapan Başkan Ataç, “Artık büyük bir aile olduk. Sosyalleşme açısından bu etkinlik son derece önemli. Muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum, gerçekten büyük emekleri var. Belediye olarak buradan bir kulvar kiralayacağız ve istediğiniz zaman buraya gelerek bowling oynayabileceksiniz. Çünkü bowlingin zeka ve bedeni kullanma konusunda olumlu etkileri var. Spor yapmayan varsa, artık başlasın. Biliyorsunuz beldeevleri spor yapmanız konusunda her türlü imkanı sağlıyor. Sizin olduğunuz yerde biz varız. Bu turnuvada elbet birinci var fakat bize göre herkes birinci. Herkes turnuvanın anısına madalyasını alacak” dedi.
Konuşmaların ardından turnuvaya katılan vatandaşlar madalyalarını ve hediyelerini, Başkan Ataç, Kanatlı AVM Genel Müdürü Zehra Kutlu, Joy Park Bowling Müdürü Hakan Gök’ten aldılar.
Öte yandan turnuvada, “Sütlüce 4” takımı birinci, “Yeşiltepe 2” takımı ikinci ve “Mustafa Kemal Paşa 2” takımı üçüncü oldu.