BURSASPOR’un 2 savunma oyuncuları Şamil Çinaz ile Süheyl Çetin, cumartesi akşamı deplasmanda oynayacakları Medicana Sivasspor müsabakası için düzenledikleri basın toplantısında zor maçı kazanmak istediklerini söyledi.
Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Şamil Çinaz ile Süheyl Çetin, önce Çanakkale Zaferi’nin 100'üncü Yılı nedeniyle mesajlar verdi, "Bize bu güzel yurdu armağan eden dedelerimize şükran borçluyuz" dedi.
"GÖREV ADAMIYIM"
Tecrübeli savunma oyuncusu Şamil Çinaz, daha sonra, "Medicana Sivasspor karşılaşması kazanmak istiyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi performans göstererek 3 puanı almak istiyoruz" diye konuştu. Savunmanın her yerinde severek görev yaptığını belirten Şamil Çinaz, bir soru üzerine şunları söyledi:
"Bursaspor’un bir futbolcusu olarak bize görev verilen her yer hizmet etmek zorundayız. Benim profesyonel anlayışıma göre hocam nerede şans verirse en iyi yapmak için çabalıyorum. Sağbek, stoper, ön libero benim için fark etmez. Ancak ön liberoda daha rahat ediyorum. Ligde stoper olarak ta oynadım sıkıntı çekmedim."
SÜHEYL: "İYİ OYNAYARAK KAZANMAK İSTİYORUZ"
Genç savunma oyuncusu Süheyl Çetin ise 41 puanla 4'üncü sırada olduklarını, Medicana Sivasspor'un ise alt sıralardan kurtulmak istediklerini anlatırken, "Deneyimli, kaliteli oyuncuları var. Maçın fair play çerçevesinde geçmesini arzuluyoruz. Taraftarlarımız cezalı oldukları için Sivas’ta bizimle olmayacaklar. İyi oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi. Süheyl, bir soru üzerine şöyle konuştu:
"ALT YAPIDA HAZIRLANDIM"
"6 ay U-21’de antrenörüm Mesut Ünal'la çalıştım. Futbol anlayışımı geliştirmememe neden oldu. Elimden geleni yapmak istiyorum. Ağabeylerimizi yakalamak için ekstra çalışıyoruz. Antrenman bittikten sonra özel olarak 40 dakika daha fazla sahada kalıyorum. Fitnes salonunda çalışıyoruz. Bunun biz genç oyuncuları daha ileriye taşıyacaktır. Biz elimizden geleni yapacağız. Hocamız şans verirse, elbette oynamak istiyorum."

FOTOĞRAF