AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Fuzuli Caddesi esnaflarını ziyaret etti.
Caddedeki tüm esnafları gezen Milletvekili Şahin, burada sorun ve talepleri dinledi. Ziyaret sırasında basın mensuplarının da gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Milletvekili Şahin, “Esnaf ziyaretlerimiz de vatandaşlarımızın bir takım ihtiyaçları ve sıkıntıları olabiliyor. Bu günde gerçekten biraz daha seçim sürecine aşağı yukarı girmiş olduğumuz bu süreç içerisinde belki özellikle bize söyleyecekleri özel şeyler vardır düşüncesiyle burada arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.
Vatandaşların görüş ve düşüncelerin her zaman için siyasilere yol gösterici olduğunu ifade eden Şahin, “Yıllardır yapmış olduğumuz şeyi bu günde aynı şekilde gerçekleştirdik. Gerçekten vatandaşımızın arasına girdiğimiz zaman vatandaşımızın bize hep duasının olduğunu görüyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti iktidarlarının bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalara bir yenisini daha ekleyebilmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Tabi sıcak gündemlerimiz var. Türkiye de olsun, dünyada olsun bu güne kadar birçok alanlarda birçok sıkıntılar yaşanmış oldu ama bunlar içersinde biz özellikle yerelde yapmış olduğumuz çalışmaları hükümet nezdinde arkadaşlarımızla görüşüp bunları bir an önce yerine getirmenin de gayreti içerisinde oluyoruz. Tabi muhalefetinde yapmış olduğu şeyler var muhalefete biraz göz atacak olursak bu güne kadar muhalefette hiç boş durmadı ama maalesef muhalefet vatandaşımızın duasını almaktan ziyade öyle bir çabaları öyle bir endişeleri olmadı. Ama bütün gayretleri Mecliste de görüyoruz bu günde baktık yine sokaklarda öğrencilerimizi sokaklara dökmeye çalışıyorlar amaçları ne haziran platformu diye bir platform oluşturmuşlar özellikle gezi eylemlerini yeniden tekrar bu ülkede nüksetmesi için gayret gösteriyorlar. Özellikle Gezi eylemleri bizlere neyi hatırlatıyor kan ve gözyaşından başka hiçbir şey hatırlatmadı. Niye işte elinde simidi olan çocuğu veya ekmeğe giden çocukları alıp yüzlerine poşuları geçirerek, sapanları vererek insanlarımızla karşı karşıya getiren polisimizle karşı karşıya getiren bir anlayışları var”