Afyonkarahisar’ın Dinar İlçe Belediye Başkanı Saffet Acar, Menderes İlkokulu öğrencilerine 6 projeksiyon, 3 masaüstü bilgisayar ve 1 laptop hediye etti.

Dinar Belediyesi'nin merkez ve köylerde bulunan okullara yapılan eğitime katkı yardımları devam ederken, Başkan Acar son olarak Menderes İlkokulu’nda eğitim gören öğrencileri sevindirdi. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Acar’ı ve beraberinde bulunan belediye personeli Serkan Utku ve Ercan Menekşe’yi Okul Müdürü Erkan Özcan karşıladı. Özcan’ın öğrenciler huzurunda yaptığı teşekkür konuşması sonrasında, Başkan Acar, yardım kampanyası ile ilgili bilgiler verdi. Acar konuşmasında şunları söyledi;

“İnşallah yarın büyüdüğünüzde vatana, millete faydalı insanlar olacaksınız. Sizlerin eğitim ve öğretimine bir nebze olsun bizlerde katkıda bulunma istiyoruz. Sizlerin eğitim ihtiyaçlarını görme adına projeksiyon ve bilgisayarları ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. İnşallah 2014 yılında bu okula daha güzel şeyler yapacağız, tüm eksikleri gidereceğiz. Ben inanıyorum ki Menderes Okulu Dinar’da çıtayı yükselten en başarılı bir okul olacaktır. Ben hepinizi saygı ve sevgi ile sizleri öpüyor ve başarılar diliyorum.”

Yapılan konuşma sonrasında projeksiyon ve bilgisayarlar öğretmenlere teslim edildi.