Çiğli Müftüsü ve beraberindeki heyet, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle makamında Çiğli Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ziyarette, Başpınar, Kutlu Doğum Haftası hakkında bilgiler verdi.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederek, ilçe müftü Başpınar ve beraberindeki heyete ziyaret için teşekkür etti. Arslan, "Zaman birlik beraberlik içinde, kardeşçe yaşama zamanıdır. Toplumsal olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz ve her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye, barış ve huzur içinde yaşamaya ihtiyacımız var. Peygamberimizin güzel ahlakını ve yolumuzu aydınlatan yaşam anlayışını benimsemek, anlamaya çalışmak son derece anlamlıdır. Türkiye’nin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. bütün farklılıklarımız kıymetlidir. Yaşamın her alanında hoşgörü hakim olmalıdır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyorum" dedi.