AK Parti Kilis Belediye Başkanlığı aday adayı Mecit Özdağ, Kilis Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler ile yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda KESOB Başkanı Şevket Memiler, Kilis esnaf ve sanatkarlarının yıllardır çözülmeyen bazı sorunlarının olduğunu bu sorunlarından bazılarının çözümünde belediye başkanı olduğu takdirde Mecit Özdağ başkandan çözüm noktasında yardım isteyeceklerini dile getirdi. Kilis’in yerel sorunlarının da olduğunu dile getiren başkanlar, bu sorunların çözümü ve aday gösterildiği takdirde Kilis için projelerinin neler olduğu konusunda başkan aday adayı Mecit Özdağ’a sorular yöneltti.

AK Parti Kilis Belediye Başkanlığı aday adayı Mecit Özdağ, Kilis’in sorunlarını Kilis’te yaşayandan başkasının bilemeyeceğini, Kilis’te yaşayan biri olarak bu sorunların farkında olduğunu, sorunların çözümünün de ben bilirim anlayışla çözülemeyeceğini, her sorunun çözümünde sivil toplum kuruluşlarından istişare ederek çözmenin daha doğru bir yöntem olacağını ifade etti.

Özdağ, belediye başkanı adayı olarak gösterildiği taktirde işinde uzman bir ekiple çalışacağını ve belediyeyi profesyonel bir ekiple yöneteceklerini kaydetti.

Kilis’e yapmak istediği projelerinin olduğunu dile getiren Mecit Özdağ, bu projelerinin tamamlandığı taktirde Kilis insanının yaşadığı şehirde mutlu olmaya başlayacağını şehriyle gurur duyacağına inandığını sözlerine ekledi.

Projelerini Oda Başkanlarına anlatan Mecit Özdağ, ortaya koyduğu projelerin uçuk, yapılamayacak projeler olmadığını, Kilis’in gerçekleri ve ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan projeler olduğunu belirtti.

Mecit Özdağ, Oda Başkanlarına başta KESOB Başkanı Şevket Memiler olmak üzere KESOB yönetim kuruluna ve üyelerin katımlarından dolayı teşekkür etti.